Nya uppdateringar till Resident Evil Village ute i oktober

Capcom har meddelat att Resident Evil Village kommer att få en gratis uppdatering i oktober. Uppdateringen kommer att släppas samtidigt som spelets Winters’ Expansion DLC och Gold Edition.

Vad som kommer att uppdateras

Det kommer bland annat att bli möjligt för spelaren att ändra på dialogtextens storlek och färg, samt att sätta på och stänga av textbakgrund. Dessutom kommer spelare i storymode att kunna välja om de vill att karaktärernas namn ska stå först på raden för att indikera vem som pratar. Det kommer även att finnas undertexter för hörselskadade. För att underlätta strider kommer de spelare som vill att kunna använda ett hårkors när de skjuter. Alla uppdateringarna är relativt små, men kommer att göra stor skillnad för spelupplevelsen.

Uppdateringen kommer att släppas i oktober, när både Gold Edition och Winters’ Expansion DLC kommer ut på Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 och PC. DLC:n kommer inte bara ha en helt ny tredjepersons kameramode (där spelaren äntligen får se Ethan Winters i sin fulla form), utan kommer även att ha en ny Mercenaries-mode, där du kan spela som Lady Dimitrescu, Karl Heisenberg och Chris Redfield på två helt nya banor.

För spelare som är ute efter nytt story-innehåll kommer Winters’ Expansion att innehålla ett helt nytt kapitel som heter Shadow of Rose, som utspelar sig 16 år efter Village. Du kommer att spela som Ethans dotter Rose, som återvänder till byn där hennes pappa dog, samtidigt som hon tampas med sina nya krafter.

Resident Evil Re:Verse

Resident Evil Re: Verse, PvP multiplayer deathmatch-spelet med karaktärer från hela Resident Evil-serien, förväntas också komma ut under samma dag som uppdateringen. Det var egentligen meningen att spelet skulle släppas samma dag som Resident Evil Village, men av olika anledningar blev det uppskjutet.

///

Det är fortfarande några månader innan uppdateringarna kommer till Village och mycket kan hända. Håll ögonen öppna för eventuella ändringar i framtiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait