Chimeraland ute idag på PC och mobiler

Utvecklarna Level Infinite har meddelat att deras MMORPG-spel Chimeraland nu är tillgänglig gratis på PC via Steam och iOS/Android-mobiler.

”Med inspirationer tagna från asiatiska legender transporterar Chimeraland spelare till en värld av gränslösa möjligheter, där fantastiska varelser vandrar, flyger och simmar,” säger Level Infinite i sitt pressmeddelande.

Om Chimeraland

Chimeraland är ett sandlåde-/överlevnadsspel som utspelar sig i en mytisk, förhistorisk värld där spelare kan fånga och tämja odjur, överleva i en miljö fylld av magi och möta andra spelare. Vissa tama odjur kan bli husdjur medan andra kan användas som riddjur.

Sluk-funktionen

Chimeraland har en Sluk-funktion, som tillåter spelaren att absorbera karaktärsdrag från varelserna de fångar. Dessa färdigheter kan ibland manifesteras som fysiska drag från varelserna de togs från. Dessutom kan de odjur du tämjer äta andra djur för att få deras karaktärsdrag. Vill du att ditt riddjur ska kunna flyga? Låt den äta ett fågelmonster!

Överlevnad i en öppen värld

MMORPG:ens öppna värld har över 4 000 km för spelare att utforska och kommer att innehålla fyra kontinenter som alla kan nås. Förmågan att flyga och resa till yttre rymden är också någonting du kan göra i Chimeraland om du vill besöka andra världar eller bygga ditt hem på en annan planet. Designa ditt hem kan du göra genom att inreda det med samlade resurser, men du kommer även att kunna välja mellan olika stilar att inreda ditt hem med.

Var vem du vill och slåss hur du vill

Precis som i andra MMORPG-spel kommer spelare att helt fritt kunna skapa sina karaktärer in i den minsta lilla detalj. Du kan vara precis vad du vill, vare sig det är varulv, drakfolk eller manetflicka. Låt fantasin flöda! Dessutom finns det inga klassrestriktioner, så du kan använda vilka vapen du vill när du slåss.

///

Om du är intresserad av att pröva på Chimeraland är det bara att gå till Steam och köra igång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait