Microids My Universe: Green Adventure – Farmer Friends är nu tillgänglig

Microids nya spel, My Universe: Green Adventure – Farmer Friends är nu tillgänglig på Nintendo Switch, PlayStation 4 och PC/MAC (Steam).

Handling

Du har precis ärvt en gammal familjegård och har nu chansen att pröva på någonting helt nytt. Grönsaker, frukter, blommor – det är upp till dig vad du vill använda dina marker till. Ta hand om dina djur så att de kan ge dig den allra bästa djurprodukten. Ha så kul medan du tar hand om din gård!

Bli en bonde som bryr sig om miljön

Utforska din gårds omgivningar, rensa upp dina överväxta fält och hitta ett nytt sätt att gödsla dina grödor. Kavla upp dina ärmar och gör dig redo att gräva och vattna dina grödor för att ta vara på frukten av ditt arbete. Följ den fullkomliga produktionscykeln hos en grön bonde!. Varje dag är ett äventyr tack vare de olika uppdragen.

Bli vän med dina djur

Under ditt äventyr kommer du att ha ansvar för gårdens alla kor, hönor, getter, får, ankor och alla de andra djuren. Du kommer att behöva renovera byggnader för att husa dina nya rumskamrater. Ta hand om dem, ge dem all din kärlek och lek med dem i de många olika minispelen.

Ge byborna vad de behöver

Ju längre du kommer i ditt äventyr desto större utbud av frön kommer du att ha. Vare sig det gäller blommor, frukter eller grönsaker måste du hålla koll på vad byborna vill ha för att kunna bemöta deras behov. Om du är kreativ kan du förbättra dina recept och skapa helt nya smaker till din yogurt och sylt. Det är upp till dig att visa upp dina produkter och traditionella recept till byns invånare!

My Universe-serien

Green Adventure – Farmer Friends är del av Microids My Universe-serie, som även består av My Baby, School Teacher, Fashion Boutique, Cooking Star Restaurant, Pet Clinic Cats & Dogs, Puppies & Kittens, Interior Design och Doctors & Nurses. My Universe-serien är specialdesignad till barn som vill pröva på sina drömyrken. Serien är även del av Microids Life-märket, ett märke vars fokus ligger i att ge spelupplevelser till alla medlemmar i en familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait