Microids och Aesir Interactives presenterar: Horse Tales – Emerald Valley Ranch

Microids och Aesir Interactives har precis presenterat deras kommande äventyrsspel Horse Tales – Emerald Valley Ranch med hjälp av en helt ny trailer. Spelet planeras komma ut på PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch och PC nu i vinter.

Handling

Ett besök hos din mosters gård visar sig vara långt ifrån vad du hade förväntat dig. Familjens en gång så fina gård har förfallit och nu är du strandsatt där … Du har med andra ord mycket att ta itu med!

Ett hästäventyr i en fängslande öppen värld

Ge dig ut på ett episkt äventyr och njut av känslan av total frihet i en gigantisk öppen värld. Galoppera genom förtrollande landskap: längs kusten, i skogen, nära en korallagun för att bara nämna några. Vem vet, du kanske upptäcker några hemligheter på din resa!

Tämj, avla och ta hand om dina hästar

Lär dig att tämja och rida de vilda hästarna du möter, träna och ta hand om dem, och delta i olika tävlingar! Lär känna alla dina hästar, där var och en har unika färdigheter, personlighetsdrag, preferenser och träningsbehov. Genom att avla dem strategiskt kommer du även att kunna förbättra deras färdigheter och få fram unika pälsfärger till dina hästar.

Bygg om och anpassa din gård

Restaurera din nerbrutna familjegård till dess forna glans genom att bygga om samt förbättra gårdens byggnader, skaffa alla förnödenheter och dekorera gården på det sätt du vill.

Utför olika uppdrag

Samla resurser, möt nya vänner och utför uppdrag för att rädda din familjs arv. Familjen var de som kunde tjäna pengar och nu är det upp till dig att inte slösa bort de pengarna.

Microids

Microids är ett franskt spelföretag som grundades 1985. Deras huvudfokus ligger på fyra spelområden: äventyrsspel, racing-spel, retrospel och spel som inspirerats av andra välkända titlar. Genom samarbete med kända studier och författare (t. ex. Pendulo Studios, Eden Studios, Paul Cuissent, Philippe Dessoly och Pierre Adane) har Microids blivit en storspelare på den internationella spelmarknaden. De har bl a gett ut Nicky Boom (1992), Amerzone (1999), Road to India (2001), Syberia (2002), Sinking Island (2007) och BlackSad (2019).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait