Microids har släppt sitt nya spel: My Universe – School Teacher

My Universe – School Teacher är det andra spelet i Microids Lifes My Universe-serie och är efterföljaren till My UniverseMy Baby. My Universe-serien är designat specifikt för barn som vill pröva på sina drömjobb.

Handling

Du spelar som en ung lärare som kommer till en ny skola. Som lärare har du ett viktigt mål att uppfylla: bli den bästa läraren någonsin! För att uppnå detta är det vissa uppgifter du måste utföra. Du måste dela med dig av din kunskap till dina elever, involvera dig i skollivet, delta i tävlingar och hjälpa till att förbättra din skolas rykte tills din skola är den bästa i staden.

I klassrummet kommer du att behöva hantera dina elever. Var och en av dem har sina unika styrkor och svagheter som du måste uppmärksamma. Det är upp till dig att anpassa ditt utlärande och försäkra dig om att eleverna lär sig det de ska. Varje ämne har sitt eget minispel och allteftersom du själv blir bättre och bättre kommer fler och fler elever att delta i dina klasser och nya minispel kommer att låsas upp.

Och det är inte allt. Förutom att du kan bestämma hur din karaktär ska se ut (man/kvinna, kläder, accessoarer o.s.v.) kan du även dekorera hela skolan helt efter din egen stil. Färger, former, föremål… allt för att göra det möjligt för dig att skapa din drömskola!

Du kan titta på trailern här.

Sammanfattning

-Varje ämne (biologi, konst, geometri, musik och många fler) har sitt eget minispel.

-Unika studenter, var och en med sina egna styrkor och svagheter.

-Olika möjligheter: följ veckans schema eller utforska skolan och leta reda på alla dess hemligheter.

-Välj namn och logga till din skola, hur din karaktär ska se ut och till och med hur ditt klassrum ska dekoreras och vilka ämnen som ska vara i vilka klassrum.

Ha så kul!

1 Kommentar on “Microids har släppt sitt nya spel: My Universe – School Teacher

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait