Alchemistresses finns nu på Kickstarter

Alchemistresses är ett samarbets-RPG som utspelar sig under en säsong av en Magical Girl-animé. Du kommer att ha rollen som en vanlig tonåring som går på högstadiet och hanterar allt som det livsstadiet slänger mot dig. Men det är något särskilt med dig. Du är en reinkarnation av mycket mäktiga varelser: mästarna över en av de fem elementen. Minnen från detta forna liv har gått dig förlorad och det kommer att ta tid (kanske t.o.m. hela säsongen) innan du kommer ihåg vem du var och vad det betyder för vem du är nu.

Detta är ett rollspel om magi, fantasi, mystiska varelser och det goda mot det onda. Det är också ett rollspel om drama, baler, förälskelser, popularitet och quizer. Sist men inte minst är det ett rollspel om att bli vuxen, att lära känna sig själv, att uppleva förlust, vänskap och KÄNSLOR!

Behöver inte vara en tjej

Att vara en Magical Girl är en titel, inte ett kön. Du må ha varit en mästarinna i ditt förra liv, men det betyder inte att du måste vara en tjej i detta livet. Att lära känna sig själv innebär även att man blir okej med den man är, om det så är som han, hon eller hen, cisperson eller transperson, homosexuell eller heterosexuell, bisexuell eller asexuell. Vem du än är kan du bli en Magical Girl!

Alchemistresses innehåller:

  • Allt det roliga och pinsamma med högstadiet, från förälskelser till gympalektioner.
  • Ett unikt sätt att ta reda på dina forna minnen, där du måste försöka sammanföra den du är idag med minnena av ditt forna jag.
  • Ett stridssystem som är lätt att lära sig.
  • En kampanj som är byggd för att ge en komplett och tillfredsställande berättelse i 12 sessioner.
  • En omfattande GM-guide som är enkel att sätta sig in i, även om det är första gången som du är en Game Master.
  • Material skapat av ett gäng författare och designare med fantastisk talang.
  • Musik skapad av den prisvinnande musikern Lyndsie Alguire som du kan använda när du förvandlar dig till en Magical Girl.
  • Fler än 30 illustrationer skapade av Léonore Renahy.
  • En (falsk) guldpeng, poängbrickor att använda när du gör alkemi, ett set av glittrande tärningar och karaktärspapper av hög kvalité.

///

Läs mer om rollspelet på dess Kickstarter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait