Ninjala släpper Season 10

Idag börjar den tionde säsongen av spelet Ninjala. Gungho Online Entertainment firar spelets andra årsdag med en säsong packad med exklusivt innehåll, bland annat massor av gömda skatter.

För att fira årsdagen kommer spelare att få 500 Jala och ett gratis Ninjala Pass Mini om de loggar in mellan idag och den 30 juni. Shinobi-shopen kommer även att ha 30% rabatt för all spelare under denna tidsperiod. Köp pirattematisk merchandise och klä upp din karaktär!

Här är allt nytt innehåll som spelare har att se fram emot!

Voice-chat

Prata strategi med dina lagkamrater när ni är i strid, eller chatta med dina vänner medan du slåss mot dina fiender.

Nytt Shinobi-kort

Säsong 10 introducerar ett nytt Shinobi-kort: Berserker. Det här kortet hjälper spelare att maxkapaciteten för deras karaktärs S-Energy för varje K.O. de utför i utbyte mot att det reducerar Drone-skada.

Nytt stridsmode

Ny kan du strida som en riktig pirat i det nya stridsmodet Man to Man Brawl. Spelare slåss mot sina vänner och rivaler i ett mode utan Droner där båda spelarna startar med 10 S-Energy med ett stort vappen. K.O.s är värda en poäng och IPPONS är värda två. Den som får tre poäng first vinner.

Mixa upp dina specialattacker

Från och med nu kan spelare låsa upp Alter Specials på vapen genom att använda Ninja Gum Research. Genom att använda en Alter Special kan du byta ut vapnens specialattacker.

Besök stranden

WNA Resort är officiellt öppen för säsongen. Nu kan spelare kasta bronsmedaljer i The Goddess Fountain för att få Assist Codes och exkusiva Ninja-Gumsskin. Spelare får även extra EXP för varje bronsmedalj de kastar i fontänen.

Testa dina färdigheter

Från och med säsong 10 kan spelare en gång i veckan ge sig på det så kallade Shinobi Challange. Slå dig fram genom fem utmaningar, var och en med en helt unikt sätt att vinna. För de spelare som klarar av alla fem utmaningarna vänter sällsynta priser de inte kan hitta någon annanstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait