UNO och Assassin’s Creed Valhalla har gjort en crossover

Ubisoft har släppt en Assassin’s Creed Valhalla och Uno crossover. Crossovern är en DLC i Uno med Assassin’s Creed Valhalla-motiv. Använd dig av helt nya spelregler för att ställa till det för dina motståndare och bli av med alla dina kort.

DLC:en introducerar helt nya regler för att piffa upp Unos grundregler. Nu finns det ett helt nytt brädspelselement och på detta bräde ska du som som spelare samla ihop resurser för att få möjligheten att låsa upp exklusiva fördelar. Med tillräckligt många resurser kan du bl. a. ge dig in i en mano-a-mano kortduell med en av dina motståndare eller låsa upp den passiva effekten Longboat, som låter dig slänga flera kort på en gång.

Det kommer även att finnas spontana händelser som skakar om spelet. Några exempel är Glory Regained, där en spelare får ta lika många resurser som spelaren som har mest resurser, och Raid, där en spelare stjäl resurser från en annan spelare av deras val. Karaktären Eivor kan använda sitt unika Raven-kort för att resa till ett utvalt område och ta resurserna där.

Uno-tillägget är tillgänglig på PC, Nintendo Switch, PlayStation 4+PlayStation 5 och Xbox One+Xbox Series X/S. Om du redan har Uno kommer det kosta 50 kr.

Assassin’s Creed

TV-spelsserien Assassin’s Creed har varit extremt framgångsrik ända sedan det första spelet kom ut 2007 och Ubisoft kommer att fortsätta utveckla nya spel även i framtiden. Det närmaste projektet är live-servicespelet Assassin’s Creed Infinity. Det ryktas även att ett spel om Basim, antagonisten från Valhalla, just nu är under utveckling. Om detta stämmer kommer Ubisoft troligtvis att presentera projektet under en Ubisoft Showcase som kommer senare i år.

Assassin’s Creed Valhalla har varit en stor hit för Ubisoft ända sedan den lanserades 2020 och har nyligen utökats med den gigantiska expansionen Dawn of Ragnarok. Innan dess släpptes det ytterligare innehåll i form av expansionerna Wrath of the Druids och Siege of Paris.

1 Kommentar on “UNO och Assassin’s Creed Valhalla har gjort en crossover

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait