Aliens: Isolation får en kompanjonbok

Det är åtta år efter att Alien: Isolation lanserades, men inte förrän nu skrivs det en bok om hur spelet skapades. Boken heter Perfect Organism och kommer att göra en djupdykning i Alien: Isolations utveckling, handling och karaktärer, bland annat om vad som hände med huvudkarakären Amanda Ripley efter spelets handling. Det kommer även att finnas extra kommentarer och trivia för diehard fans som vill utöka sin Alien-kunskap.

Boken, skriven av speljournalisten Andy Kelly, kommer att vara tillgänglig både som fysisk kopia och som e-bok. Det har inte blivit bekräftat var man kommer att kunna köpa boken än eftersom den inte är färdig än, men det är publiceringsföretaget Unbound som vill släppa boken. Om du klickar här kan du skänka pengar för att stödja projektet i utbyte mot en garanterad kopia av boken, med eller utan signatur från författaren.

Alien: Isolation

Alien: Isolation följer Ellen Ripleys dotter, Amanda, som får reda på att flygregistratorn från hennes mammas skepp, The Nostromo, har plockats upp av ett bärgningsteam som just nu befinner sig på rymdstationen Sevastopol. Desperat efter nyheter om vad som hände hennes mamma bestämmer sig Amanda för att följa med en besättning utskickad av Weyland-Yutani. När hon och två andra besättningsmedlemmar, Christopher Samuels och Nina Taylor, är på väg in i stationen sker det en olycka och Amanda separeras från de andra.

Amanda inser snart att någonting är fruktansvärt fel på Sevastopol. Allt är förfallet, de få människor hon stöter på är paranoida och drar sig inte för att skjuta, för att inte tala om de gammalmodiga androiderna som pratar om hur hjälpsamma de är samtidigt som de slår in skallen på folk. Och i hjärtat av allt detta kaos? En xenomorf.

Amanda måste hitta sin besättning, leta reda på The Nostromos flygregistrator och ta sig ifrån Sevastopol med livet i behåll. Lättare sagt än gjort, särskilt när xenomorfen utser henne till sitt nästa byte…

1 Kommentar on “Aliens: Isolation får en kompanjonbok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait