Have A Nice Death kommer ut på Steam Early Access den 8 mars

Det handmålade indie roguelite-spelet Have A Nice Death, som presenterades under förra årets Game Awards, har nu fått ett officiellt utsläppsdatum. Utvecklaren Magic Design Studios kommer att släppa spelet den 8 mars via Steam Early Access.

Utvecklarna har sagt att det är planerat att Have A Nice Death ska ligga ute på Early Access ett helt år innan den släpps i sin fulla version, eftersom de hoppas kunna förbättra spelet med hjälp av spelarnas feedback.

Handling

I Have A Nice Death spelar du rollen som Death, grundare och VD för Death, Incorporated, ett gigantiskt företag som har ansvaret att hantera de avlidnas själar. Death måste slå sig fram genom sitt företags korridorer för att ta hand om några Death, Inc-anställda som har samlat fler själar än vad företaget kan hantera. Spelets bossar är företagets departementsledare, som även kallas för Sorrows.

Magic Design Studios

Magic Design Studios är ett indie-spelutvecklingsföretag i Montpellier, Frankrike. Teamet består mestadels av ett antal spelutvecklingsveteraner som förut jobbade vid UbiSoft och som har varit med och gjort bl. a. Rayman, Raving Rabbids, Splinter Cell, Assassin’s Creed, Valiant Hearts och Ghost Recon Wildlands. Resten av teamet kom från andra indiestudior.

Förutom Have A Nice Death har de släppt ett enda spel: Unruly Heroes, som kom ut på konsoler och PC januari 2019. Spelet handlar om legenden om Wukong the Monkey King och är ett sidescrolling actionspel som du kan spela solo eller tillsammans med upp till fyra lokala spelare. Slå er fram med hjälp av Kung-Fu i jakten på de utspridda delarna av The Sacred Scroll. Unruly Heroes går att spela på Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One och Steam.

///

Om du vill veta mer om Have A Nice Death kan du besöka Magic Design Studios hemsida här. Håll ögonen öppna för fler nyheter om spelet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait