Death Stranding: Director’s Cut kommer ut imorgon

Death Stranding: Director’s Cut kommer ut imorgon på PlayStation 5. I den nya versionen kommer det att finnas mycket nytt material att ta del av, bland annat de nya hjälpmedlen och uppdragen som tillsammans bygger upp den apokalyptiska världen ännu mer.

Hjälpmedel

Sony visade en trailer för Death Stranding: Director’s Cut under deras State of Play-presentation, vilket också var tillfället de avslöjade spelets utsläppsdatum. I trailern visar de upp några av de nya hjälpmedlen som Sam kan använda, t. ex. en lastkatapult som kan kasta fram din last så att du inte behöver bära den lika långt, ett supportskelett som låter dig bära mer last, en robotvän som kan bära dig när du själv inte orkar längre och en ramp som hjälper dig att hoppa över avgrund med din motorcykel.

Nya sätt satt slåss mot fiender

Spelets melee-system har blivit ännu mer avancerat, vilket ger dig möjlighet att besegra fiender i närkamp på sätt du aldrig kunnat för.

Om du inte känner för att gå in i närkamp finns det alltid skjutvapen och även här har Director’s Cut nytt innehåll att visa upp, t. ex. en Maser Gun skjuter elektisitet och steker dina motståndare och en Mounted Machine Gun som plöjer ner allt som står i dess väg. Om du vill öva lite på att skjuta kan du göra det på den nya skjutbanan.

Bilrace

Gillar du bilar? Besök Fragile Circuit och kör på deras racingbana.

Nya story-uppdrag

Om du är mer intresserad av story kommer det att finnas helt nya story-uppdrag som introducerar nya karaktärer samt bygger på karaktärerna du redan har lärt känna i originalspelet. I Death Stranding är det Sams koppling till karaktärerna runt honom (och hur viktigt det är för människor att ha band med andra varelser) som är huvudtemat i berättelsen, så dessa extrauppdrag är definitivt en av de viktigaste tilläggen till spelet.

///

Glöm inte: om du redan har Death Stranding på PlayStation 4 kan du köpa Director’s Cut för ett mycket billigare pris.

1 Kommentar on “Death Stranding: Director’s Cut kommer ut imorgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait