Motherships First Edition Boxed Set har lagts ut på Kickstarter

Skräckrollspelet Mothership har lagt ut sin First Edition Boxed Set på Kickstarter. Deras First Edition är en förbättrad version av deras föregående version och innehåller allt du behöver för att börja spela rollspelet.

Setting

I Mothership spelar ni en besättning som måste överleva i den mest ogästvänliga miljö som finns: den yttre rymden. Vare sig det är på en gammalt, förfallet rymdskepp eller på en märklig, outforskad planet kommer ni att bli bemöta av utomjordiska varelser som inte vill göra någonting annat än slita er i stycken.

Boxen innehåller

  • En uppdaterad Player’s Survival Guide – Den här boken har alla reglerna du behöver, bland annat Hur man skapar karaktärer, Hur du spelar, Hur du hanterar möten med monster, Stress & Panik-regler, Vapen och utrustning, och mycket mera.
  • (Nytt!) Warden’s Operations Manual – Vad varje spelledare behöver för att styra spelet. Denna bok är full av hjälp för spelledaren, med allt från hur du lägger upp din första session till hur du kan bygga upp din kampanj.
  • (Nytt!) Unconfirmed Contact Reports – Bästa hjälpmedlet för att sätta skräck i dina spelare. Boken innehåller fakta om hur du designar dina egna skräckelement och om du inte känner för att skapa något själv kan du låna en av de 40 illustrerade monstruösa varelser som redan finns i boken.
  • (Nytt!) Monochrome d100 set och gul Paniktärning – Mothership använder sig helt av d10:or (med ett enda undantag) och därför följer ett vackert set bestående av svarta och vita tärningar med boxen. Dessutom finns det nu en helt ny tärning med i rollspelet: en illgul d20 som kallas för Paniktärningen. Denna tärning används bara för Panik-slag och sticker ut med sin skarpa färg för att varna rollspelarna att den är farlig att använda.

///

Om du vill ha mer information om Mothership kan du klicka här för att komma till rollspelets Kickstarter.

1 Kommentar on “Motherships First Edition Boxed Set har lagts ut på Kickstarter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait