Nu släpps Lemnis Gate

Det revolutionerande, turbaserade FPS-spelet Lemnis Gate har blivit släppt på PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One och Game Pass. Välj mellan sju olika karaktärer, var och en med sina unika förmågor, gå in i 25-sekunders looper för att ändra det förflutna och besegra dina fiender inte bara med din skicklighet med vapen, utan också med dina strategier.

Modes

Det finns fyra Modes att välja mellan: Seek & Destroy, Domination, Retrieve XM och Deathmatch. I Seek & Destroy har det attackerande teamet fem rundor på sig att förstöra vissa mål på kartan medan det försvarande teamet måste förhindra detta. I Domination slåss teamen tills alla accelerationerna har slagits på och tidsrummet splittras. Retrieve XM är i princip Capture the Flag, men med energi istället för flaggor. Slutligen är Deathmatch helt enkelt att spelare slåss mot varandra för att samla ihop poäng.

Karaktärerna och specialförmågorna

Med en blandad kompott av karaktärer att välja mellan är det upp till dig hur du vill spela. Du kan sprida ut gift där du fiende kommer att vara (Toxin Ruolan Fang), sakta ner tiden för att få chansen att ta det perfekta skottet (Striker Julio Cruz), materialisera små kanontorn som automatiskt siktar in sig på den närmaste fienden (Vendetta Taara Gailani), sätta ut miner som exploderar så fort en fiende kommer nära (Deathblow Kentaro Okuno), utföra en blixtsnabb dash (Rush Quentin Anderson), kasta granater med stor spridning som kan ta död på mer än en motståndare (Kapitan Roxana Ulvich) eller skjuta iväg energibubblor som skyddar både dig själv och dina medspelare. Ta reda på vilken stil som passar dig bäst!

Använd skallen

Taktiskt tänkande är nyckeln till seger i ett spel där skicklighet med vapen möter turbaserad strategi över fem rundor där tiden inte följer några regler. Skiftas åt att förändra framtiden när flera tidslinjer kolliderar. Förbered fällor, fixa ett dåtida misslyckande och lura fienden att själva misslyckas i en evigt skiftande match av tidsmanipulering.

///

Om du vill ha mer information om Lemnis Gate kan du besöka deras hemsida här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait