Nytt crossover-event i Identity V

NetEase Games första asymmetriska mobilspel, Identity V, har precis lanserat ett crossover-event med deckar-äventyrsspelet Danganronpa. Fyra karaktärer från Danganronpa faller ner i Oletushuset och måste ta till alla sin färdigheter när de försöker ta sig ut huset utan att bli fångade av Jägarna. Eventet kommer att hålla på mellan den 28 maj och den 25 juni.

Du kan titta på speltrailern här.

De fyra karaktärerna

S Costume: Bonbon – Monokuma

Den självutnämnde rektorn på Hope’s Peak High School som uppmuntrar studenter att mörda varandra. Precis som Jägarna är Monokuma en demon, en demon som gömmer sig bakom en gullig teddybjörnsfasad. Kommer Oletushuset att sänkas ner i förtvivlan när Bonbon tar på sig Monokuma-kostymen?

A Costume: Demi Bourbon – Enoshima Junko

Enashia Junko är den ultimata fashionistan. Hon ser ut som en populär supermodell och är den ledande trendsättare hos skolans studenter, men sanningen är att det enda hon lever för är att uppleva förtvivlan, om det så är hennes egen eller andras. Vilka typ av incidenter kommer hon att starta i huset?

A Costume: Lucky Guy – Makoto Naegi

Makoto har den ultimata turen. Trots att han har varit med om all sorts hemskheter ger han aldrig upp och fortsätter att hålla sig lugn vilken situation han än hamnar i. Nu när Lucky Guy har på sig Makoto Naegi-kostymen, kan han använda sin tur till att undvika Jägarna och fly från Huset?

A Costume: Martha Behamfil – Kyoko Kirigiri

Den ultimata detektiven Kyoko Kirigiri döljer ett tufft men även mjukt hjärta under sin arroganta och nonchalanta attityd. Nu när hon har blivit den överlevande koordinatorn, med en gyllene pistol i arsenalen, är hon definitivt någon att räkna med. Kommer hon att riskera sitt liv för att rädda sina medfångar?

///

Logga in på Identity V under eventet och spela för att få ta del av exklusiva belöningar. Ha så kul!

2 Kommentarer on “Nytt crossover-event i Identity V

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait