Birdwatcher har lagts ut på Kickstarter

Brädspelet Birdwatcher – The Board Game har blivit utlagt på Kickstarter. I detta brädspel för 2-4 personer spelar ni rivaliserande naturfotografer som är på jakt efter sällsynta djungelfåglar. Det tar mellan 25-60 min att spela och har 10+ som åldersgräns.

Spelarna ska lura fåglarna att komma till deras träd, ta foton och sedan publicera dem. Fotografen med flest poäng i slutet av spelet vinner.

Oni Games har publicerat spelet och är även ansvariga för spel som Aggretsuko Work/Rage Balance Card Game och Scott Pilgrim’s Precious Little Card Game. Spelet är skapat av Zakir Jafry, en speldesigner som började designa spel 2017. Lauren Helton står för alla de vackra illustrationerna.

Spelet

Lura fåglar till ditt träd – Använd ett vältajmat fågelläte för att locka fåglar av en specifik art att flyga till ditt träd.

Ta foton och samla insekter – Klicket från kameran kommer att skrämma bort en fågel, men det är priset du får betala för det perfekta fotot.

Publicera dina foton – Forskare är ivriga att få tag på foton på dessa sällsynta fåglar. Att publicera dina foton kan maximera dina poäng och sprida ryktet om din talang för fotografering.

Zooma in – Självklart kan du få möjligheten att kapitalisera på en annan fotografs hårda arbete. Bara för att en fågel är i deras träd betyder det inte att du inte kan ta ett foto.

Ge dig ut i djungeln – Du kan se skymten av en fågel mellan trädgrenarna. Kan du kanske skrämma fram den…?

///

Om du väljer att stödja Birdwatcher på Kickstarter kommer du att få ett set av 25 träbrickor med insektsmotiv som inte kommer att finnas i butikskopiorna. Dessa brickor kan användas istället för punchboardbrickorna. Tänk också på att frakt inte är inkluderat i priserna.

Om du vill läsa mer om Birdwatcher kan du klicka här för att komma till dess Kickstarter-sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait