Information om det kommande strategispelet Noble’s Life: Kingdom Reborn

Noble’s Life: Kingdom Reborn är ett kommande spel skapat av Gentle Griffons som kombinerar simulation och strategi. I detta förstapersons 3D-spel är spelaren en fransk aristokrat under det Hundraåriga kriget vars land har blivit plundrat. Din uppgift är att återigen bygga upp ditt land, utveckla och förbereda dig för mer krig samtidigt som du bestämmer exakt hur du vill styra ditt rike och vilken typ av ledare du vill vara.

Vad du kan göra i spelet

Dina beslut som ledare och hur du väljer att kommunicera med ditt folk, dina rådgivare eller din armé kommer att ha konsekvenser i hur ditt land utvecklas. Du kan välja att prioritera bland annat ekonomi, militären, diplomati, religion eller alkemi. Men varje val har konsekvenser som du måste vara beredd på att hantera. Är du kanske en fredlig ledare som alltid prioriterar diplomati? Är du kanske en krigsherre som bara vill ha mer och mer och aldrig blir nöjd? Det är helt upp till dig!

Förutom uppbyggnaden av ditt land måste du också vara uppmärksam på fiendens rörelser, eftersom de kan attackera ditt rike när som helst, och när de gör det är det helt upp till dig hur du väljer att försvara dig. Du kommer även att ge dig ut på räder, så kallade Chevauchée, om det så är för att sno förnödenheter och vapen, eller att sätta förhinder för dina fiender.

Spelet fokuserar på att presentera livet som en medeltida adelsperson på en liten skala, men på ett mycket inlevande sätt. Detta kommer att implementeras av en organisk UI, en stor dos av historisk realism och många alternativ att välja mellan. Tack vare allt detta kan varje spelare själv bestämma hur de vill styra sitt rike.

Gentle Griffons

Gentle Griffons är ett litet team av spelutvecklare baserade i Szczecin i Polen. Företaget blev grundat i början av 2021 och består av både industrivana veteraner inom spelutveckling och nybörjare som vill visa vad de går för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait