World War Z: Aftermath får en ny trailer

World War Z: Aftermath har precis fått en ny trailer för att förbereda spelare på dess utsläpp den 21 september.

World War Z

ÖVERLEV DE ODÖDAS FRAMMARSH. World War Z är det ultimata co-op zombieshooter-spelet inspirerat av Paramount Pictures storfilm med samma namn, som i sin tur är baserad på boken skriven av Max Brooks. Spelet har blivit en stor succé och har i nuläget haft över 15 miljoner spelare på sin server.

Spela tillsammans med tre vänner eller AI-spelare mot horder av hungriga zombies i intensiva story-episoder på olika zombieinfekterade platser runt om i världen. Ta tillbaka Vatikanen i en episk konfrontation i Rom och slut samman med överlevare på Rysslands snötäckta halvö Kamchatka.

Nytt i Aftermath

Aftermath bygger på med mer av vad spelare älskade från originalspelet.

Upplev hela World War Z-världenAftermath inkluderar allt innehåll från World War Z: Game of the Year Edition, vilket inkluderar episoderna i New York, Moskva, Marseille, Jerusalem och Tokyo.

Nya strider i en värld i krig – Decimera de odöda med ett nytt brutalt melee-system med tvåhandsvapen som skäror, hackknivar, brandmansyxor och släggor. Upplev den hjärtbultande spänningen hos Aftermaths valbara första persons-mode.

Anpassa din karaktär till ditt hjärtas lust – Lek med åtta unika klasser som var och en har sina egna fördelar. Prova den helt nya Vanguard-klassen där du beväpnad med en elektrifierad sköld kan plöja igenom horden med fruktansvärd effektivitet. Anpassa dina vapen och klara av nya dagliga uppdrag med speciella modifierare för att få extra bonusar.

Spela med vänner över hela världenAftermath stödjer upp till fyra spelare som kan spela tillsammans på olika konsoler och PC.

Den nästa generationen av zombieaction – Spela i fantastisk 4K/60 FPS på de senast generationerna av konsoler. Stå ut med hundratals fler zombies på skärmen än någonsin tidigare i den nya Horde Mode XL som kommer exklusivt på PC, PlayStation 5 och Xbox Series X/S i en gratis uppdatering efter att spelet har släppts.

///

Om du vill veta mer om hur du kan förbeställa World War Z: Aftermath kan du besöka spelets hemsida här.

1 Kommentar on “World War Z: Aftermath får en ny trailer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait