Fallback Uprising kommer ut på Steam

Microids Indie har släppt en ny version av spelet Fallback, Fallback Uprising. Spelet är tillgängligt att köpa på Steam och kan laddas ner gratis om man har originalversionen. Fallback Uprising är Microids Indies andra spel.

Handling

Efter en fruktansvärd katastrofartad händelse har mänskligheten flytt under marken och bosatt sig i en enorm underjordisk bunker. De sista överlevande resterna av mänskligheten har isolerat sig från omvärlden. Nu lever alla i en massiv stad som de kallar ”Eden”. Men en grupp rebeller är fast beslutna att fly från underjorden och föra tillbaka liv till jordytan, som har varit övergiven i generationer.

Men uppdraget att återföra mänskligheten till jordytan är fyllt av faror. Aggressiva robotar och väktare utan ett uns mänsklighet – din resa kommer att vara full av hinder. Dessutom kommer den mystiska Vesta Corporation inte låta dig komma undan så lätt… Genom att samla och kombinera uråldriga artifakter kommer du att kunna öka din styrka i hopp om att nå ytan och rädda mänskligheten. Eller åtminstone vad som är kvar av den.

Du kan titta på trailern här.

Fallback Uprisings nya innehåll

-De sex klassarna har blivit förbättrade. Var och en av dem har sina fördelar och nackdelar.

-En helt ny karta att undersöka – the Abandoned Sector – där spelare måste möta sina största rädslor och vildsinta fiender.

-25 timmars mer spelinnehåll.

-The Core Levels: varje karta kommer att ha en svårare version med mörkare atmosfär och tuffare och mer aggressiva fiender. Versionen kommer att finnas någonstans på den vanliga kartan och kan nås med hjälp av gömda teleportörer.

-Nya achievements att låsa upp. Spelare kommer att kunna låsa upp bl a ”The Destroyer” (besegra 10 fiender), ”Untouchable” (ducka 100 attacker) och ”The Saviour (befria 100 fångar). Du kan se hela trofélistan här.

Du kan välja mellan att ha engelska, franska, tyska, spanska, portugisiska eller ryska undertexter.

///

Ha så kul!

2 Kommentarer on “Fallback Uprising kommer ut på Steam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait