Idag släpps Days Gone till PC

Days Gone, som släpptes exklusivt till Playstation 4 för två år sedan, släpps idag den 18 maj 2021 till PC. För dig som inte varit med och hört om hur Days Gone rörde upp stormar bland spelare över hela världen så försök strunta i vad alla andra har sagt. Days Gone har fått enorma blandningar av ris och ros, men trots allt verkar de flesta ändå tycka att det är ett spel som är helt klart värt att spela.

Du tar rollen som Deacon St. John och därefter får du kämpa dig igenom en öppen värld, där mänskligheten mer eller mindre har gått under… Inte ett vansinnigt unikt koncept, men det är ett spel som är väldigt tilltalande rent grafiskt. För dig som gillar single player-spel är det definitivt värt att ta en titt på.

Cirkapris är 500 kronor på PC.

Days Gone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait