Colonial Marines Operations Manual blir försenad

Fria Ligans bok Colonial Marines Operations Manual till ALIEN-rollspelet kommer att bli försenad. Det var egentligen meningen att boken skulle komma ut i mars, men nu har utsläppet blivit flyttat till den 26 april. Förutom att några oväntade händelser försenade projektet underskattade de också hur mycket information de ville ha med i boken, vilket innebär att boken kommer att bli tjockare än planerat.

Om du väljer att förbeställa Colonial Marines Operation Manual kommer Fria Ligan att skicka den innan den officiella utsläppsdagen. Dessutom kommer du att få en extra PDF-fil utan extra kostnad långt innan utsläppet (som det ser ut just nu, i slutet av februari). Du kan förbeställa boken på den officiella ALIEN-RPG hemsidan.

Handlingen till Alien-rollspelet

Rymden är gigantisk, mörk och inte din vän. Gammastrålar och neutrinoexplosioner från exploderande stjärnor som steker dig levande. Svarta hål som sliter dig i stycken. Tomrummet som får ditt blod att koka och din hjärna att smälta. Försöker du skrika kommer ingen kan höra dig. Håller du andan kommer dina lungor att sprängas. Rymden är dessutom inte så tom som man kunde tro och dess gränser ökar ständigt. Rivaliserande regeringar är i ständigt kallt krig medan giriga företag tävlar om de värdefulla resurserna som existerar i rymden. Kolonister riskerar sina liv för att börja nya liv på nya planeter. Och på varje asteroid gömmer sig monster i skuggorna.

Detta är det officiella ALIEN-rollspelet. Ett universum av kroppsskräck och balansgång mellan företag, där syntetiska människor leker Gud medan rymdarbetare och soldater blir värdar till nyfödda monster. Det är ett hårt och oförlåtligt universum och när du dör kommer det inte ha någon betydelse alls.

Andra nyheter från Fria Ligan

Den 11 februari öppnade Fria Ligan en Kickstarter till den andra utgivningen av det hyllade The One Ring-rollspelet. Rollspelet utspelar sig i Sagan om Ringen-universumet skapat av J.R.R. Tolkien.

1 Kommentar on “Colonial Marines Operations Manual blir försenad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait