Bet4Funs Cash Skill Challenges är nu tillgänglig för alla i Sverige

Bet4Funs Cash Skill Challenges är nu tillgänglig till alla svenska spelare (och är dessutom tillgänglig till Storbritannien, Danmark, Finland, Spanien, Österrike, Isle of Man och Malta. Andra territorier kommer att aktiveras de kommande dagarna/veckorna).

Du kan titta på deras trailer här.

Bet4Fun är en ny app till iOS där spelare kan utmana sina vänner och andra spelare i diverse roliga och intensiva mobilspel, antingen en-mot-en eller i en turneringen. Spelare kan välja att spela för ärans skull eller för riktiga pengar.

Sammanfattning

-Utmana andra spelare och vänner gratis eller med riktiga pengar.

-Få tillgång till en ständigt utökande gratis katalog av spännande skicklighetsbaserade spel.

-Gå med i den första vän-orienterade mobilspels-communityn.

-Möt likasinnade spelare i Worldzone genom matchmaking baserad på skicklighet.

-Gå upp i rank och bevisa att du är den bästa mobilspelaren.

-Skapa din egen turnering med dina vänner.*

-Gå med i Världsturneringar med upp till 1000 spelare.*

(Turneringar kommer att vara tillgängliga i januari 2021*)

Exempel på spel

Tack vara sin innovativa teknologi avslutade Bet4Fun en finansieringsrunda nu i år och ingick i partnerskap med flera olika spelutvecklare för att skapa en multiplayer-upplevelse på mobil. Här är några exempel på spel som kommer att vara tillgängliga på Bet4Fun-appen:

Aliens vs Cowmander, ett franskt spel där du spelar en ko-kommendör som måste skydda Jorden från invaderande rymdvarelser genom att skjuta ner dem med halmbalar; LOCH, där du löser pussel i form av former; Night Golf Deluxe, där du har 3 minuter på dig att avsluta så många golfhål du kan; Rocket Road; där du testar dina reflexer när du försöker undvika att kollidera med mötande trafik, ridandes på en raket i rasande fart.

///

Om du är intresserad av att pröva på Bet4Fun kan du klicka här. Om du är intresserad av hålla dig uppdaterad om Bet4Fun kan du antingen besöka deras Facebook eller Instagram.

1 Kommentar on “Bet4Funs Cash Skill Challenges är nu tillgänglig för alla i Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait