Ny information om Stardew Valley-uppdatering

Stardew Valley (2016) är ett indiespel där huvudkaraktären slutar sitt tråkiga kontorsjobb för att flytta ut till Stardew Valley och ta hand om sin avlidne farfars gamla förfallna bondgård. Det går att spela på OS X, Linux, PS4, Xbox One och Nintendo Switch.

Trots att Stardew Valley har varit ute sedan 2006 kommer det fortfarande uppdateringar från spelets skapare, Eric Barone, också kallad ConcernedApe. Den kommande uppdateringen är version 1.5, som bl. a. kommer att innehålla ett nytt story-element. Uppdateringen kommer att innehålla mer än det, men Barone har bestämt sig för att hålla inne med detaljerna ett tag till.

Detta är vad Barone skriver på Twitter: ”Stardew Valley 1.5 update… notice anything new in Willy’s shop? Progress on the update is coming along steadily. It’s still in a ’nose to the grindstone’ phase, but some good milestones have been met. This update adds a significant new piece of endgame content and much more!”

Vart dörren leder och hur den kan kopplas ihop med storyn är för tillfället okänt. Som Barone har sagt i sitt Twitter-inlägg finns det fortfarande en del saker han måste göra innan uppdateringen blir färdig. Precis som i tidigare uppdateringar kommer den här uppdateringen att vara gratis för alla spelare. Uppdateringen kommer kanske även att innehålla bananer som kan planteras på farmen.

Framtida projekt

Barone har förut nämnt att han håller på att jobba med andra projekt, men att det inte är lönt för fans av Stardew Valley att hetsa upp sig för mycket. Han fortsätter med att säga att han vill utforska projekt som låter honom vara kreativ och att han inte försöker skapa en bästsäljare.

///

I januari i år hade Stardew Valley sålt över 10 miljoner kopior. Trots att Barones fokus inte ligger i att skapa en bästsäljare ska det ändå bli spännande att se vad han kommer att hitta på i framtiden. Tills dess fortsätter vi att njuta av Stardew Valley och dess uppdateringar!

2 Kommentarer on “Ny information om Stardew Valley-uppdatering

 1. Hi,

  We’re wondering if you’ve ever considered taking the content from spelbaronen.se and converting it into videos to promote on social media platforms such as Youtube?

  It’s another ’rod in the pond’ in terms of traffic generation, as so many people use Youtube.

  You can read a bit more about the software here: https://www.vidnami.com/c/Madeleine2-vn-freetrial

  Kind Regards,
  Angie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait