QLED Beats the Cheats: ett nytt initativ från Samsung

För nästan två veckor sedan lanserade Samsung ett nytt initiativ, QLED Beats the Cheats. Initativet går ut på att få fler spelare att använda rätt teknologi när de försöker förbättra sitt spelande. Samsung har laddat upp fejkfusk för att visa att man med rätt teknologi kan få exakt samma effekt som när man fuskar och kan därför höja sin nivå med gott samvete.

– Vi vet att det är vanligt att ladda ner fusk online för att komma vidare i sitt spelande, men det är inte en långsiktig lösning. Vi hoppas att vårt initiativ QLED Beats the Cheats kan vara en ögonöppnare för de personer som använder fusk och istället erbjuda dem ett bättre och mer ärligt alternativ på ett roligt sätt, säger Magnus Nilsson, som är Technical Product Manager TV/AV på Samsung Nordics.

QLED Beats the Cheats består av:
  1. Aim assist hack (CONSOLE)

Ett fusk som hjälper spelare att sikta. I QLED Beats the Cheats liknas fusket med Freesync-tekniken och funktionerna från Real Game Enhancer. FreeSync och Real Game Enhancer anpassar nämligen bildhastigheten till vad som händer i bild och ger mjukare och laggfria animationer som underlättar precision i siktet.

2. Trigger hack (CONSOLE)

Ett fusk som hjälper spelare att skjuta/reagera så snabbt som möjligt. QLED:s Auto Game Mode gör att TV:n kan kringgå vissa videoprocessorer och möjliggöra minimalt ”input lag”. Detta ger spelaren den ultimata förutsättningen att reagera snabbare än sin motståndare.

3. ESP (Extra Sensory Perception) hack

Ett fusk som ger extra synförmåga i mörka grottor, skuggor eller terräng. Detta kan liknas vid Real Game Enhancer + funktion Real Black Equalizer samt vid ljusstyrka och kontrasten i Samsungs QLED-teknik. Hacket gör att spelaren kan se tydliga kontraster även i de mörkaste scenerna. Detta innebär att få kan gömma sig för någon som spelar på en QLED.

///

Om du vill ha mer information om QLED Beats the Cheats kan du titta på den här filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait