Sverok är till för dig

För alla oss som gillar att spela spel finns det god hjälp av Sverok. Sverok är Sveriges spelförbund för alla som gillar spel i alla dess former.

Sverok verkar inte begränsa sig till några enskilda spel, men enligt dem själva är det brädspel, figurspel, samlarkortspel, rollspel, konfliktspel, e-sport, LAN, TV-spel, airsoft, asiatisk populärkultur, levande rollspel, laserspel, paintball och fantastik som står på menyn.

Genom Sverok samlas alla som spelar i ett antal distrikt. Föreningen har över 77 000 medlemmar och Sverok startades redan 1988. På den tiden var det mycket fokus på rollspel och konfliktspel, men numera är det som sagt ett mycket större fokus. Tanken är att utveckla spelhobbyn i Sverige, bland annat genom att hjälpa till med bildandet av lokala spelföreningar.

Du som vill starta din egen spelförening får väldigt god hjälp av Sverok. Du hittar guider och allt annat på deras hemsida, se nedan.

Här hittar du den officella hemsidan.

1 Kommentar on “Sverok är till för dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait