39 timmar kvar på The Electric States kickstarter

Det är nu endast lite mer än ett dygn kvar på The Electric States kickstarter. Fria Ligans grundmål nåddes redan efter en timme och nu har de flesta av de ytterligare målen också nåtts, så du vet med säkerhet att du får vad du betalar för. Klicka här för att komma till kickstartern.

Setting

Efter upptäckten av neuronik i slutet av 1960-talet avvek tekniken från vår verklighet. Det är nu år 1997 och världen är på gränsen till kollaps.

USA, som har genomlidit ett andra inbördeskrig, har blivit uppdelad i nya federationer. I Pacifica (tidigare Kalifornien) erbjuder det ständigt närvarande Sentre-företaget neuronteknologi till befolkningen via billiga headsets.

Sentres Mode Six-uppdateringen av deras rikstäckande system var början på slutet. Civilisationen börjar falla sönder när någonting märkligt sprider sig genom neuronnätet. Folk dyker inte upp till sina jobb, de grundläggande tjänsterna slutar fungera och det dröjer inte länge förrän regeringen har tappat kontrollen av situation.

Den elektriska staten är här.

Om The Electric State RPG

The Electric State RPG är ett rollspel som fokuserar på utforskning, relationer och konflikter mellan grupper och individer, och vad du är villig att göra när du har fastnat halvvägs till ditt mål och läget skiftar till det sämre. Det är ett roadmovie-rollspel genom ett land som sakta faller sönder runtom er.

The Electric State RPG är en fristående bok som innehåller alla verktyg du behöver för att spela och skapa korta till medellånga kampanjer, utan behov av separata expansioner och tillägg.

Spelet är skrivet av Nils Hintze ( Tales From the Loop RPG, Vaesen – Nordic Horror Roleplaying ) i samarbete med Free Leagues kärnlag. Spelets regler är baserade på Year Zero Engine, som används i rollspel som ALIEN RPG, Blade Runner RPG, Tales From the Loop RPG och The Walking Dead Universe RPG, men är, som de andra, unikt skräddarsydd för detta specifika universum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait