Building Better Worlds kommer ut den 16 januari

Fria Ligan har precis meddelat att Building Better Worlds, en ny kampanjmodul till ALIEN RPG, kommer att släppas den 16 januari. Boken kommer att ge rollspelare chansen att spela äventyr som utspelar sig på de rymdkolonier som existerar på utkanten av det kända universumet.

Om Building Better Worlds

Building Better Worlds är en färdig kampanjmodul som ger dig allt du behöver för att hålla en kampanj där karaktärerna är utforskare eller kolonister.

Ensamma månar cirkulerar gigantiska gasjättar och bara väntar på att förvandlas till paradis. Uråldriga mysterier gömmer sig under markytan av både planeter och kometer. Soleruptioner som kan koka ditt kött tills det faller av dina svartsvedda ben används för att ge energi åt hundra världar. Ostabila tektoniska plattor skiftar runt och dränker iridiumgruvor i magma.

Därute i det okända finns kanske svaret på hur människan kom till, och vem vet? Kanske är det ditt öde att hitta det svaret. Men i det skoningslösa mörka universumet finns det även monster du inte kan föreställa dig, monster som är gjorda för den miljö du inkräktar på. Monster som definitivt kommer att se dig innan du kan se dem.”

Building Better Worlds innehåller:

  • ”History of Colonization” – berättelsen om hur den mänskliga rasen gav sig ut bland stjärnarna.
  • ”Creating Explorers & Colonists” – expanderade regler om hur man skapar karaktärer lämpade för livet på rymdens yttre rand.
  • ”Gear & Ships” – ett kapitel fyllt med ny utrustning och rymdfordon, med illustrationer.
  • ”Extrasolar Species Catalog” – nya xenomorfiska varelser för dina karaktärer att tampas mot.
  • ”The Lost Worlds” – den bakgrundsinformation som krävs för att hålla en kampanj som utspelar sig på frontären.
  • ”Expeditions” – sex stycken spännande expeditioner till outforskade områden som ni kan spela i vilken ordning ni vill.
  • ”The Endgame” – den sista striden där allt står på spel.

///

Kom ihåg att du behöver huvudregelboken till ALIEN RPG för att kunna spela Building Better Worlds.

1 Kommentar on “Building Better Worlds kommer ut den 16 januari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait