Coriolis-expansionen Ikonernas död släpps den 7 juni

Nu är det bestämt – den 7 juni kommer Fria Ligan att släppa Coriolis-expansionen Ikonernas död, den sista delen av den episka kampanjsviten Ikonernas nåd. Du kan förbeställa boken redan idag. Förbeställningen kommer att ge köparen tillgång till den kompletta versionen i PDF-format och dessutom kommer de som förbeställer att få den fysiska kopian innan det officiella släppdatumet.

Expansionen Coriolis: Ikonernas Död kommer att vara en vackert illustrerad hårdpärmsbok på över 200 sidor som bland annat innehåller:

  • Bakgrundsinformation för spelledare som beskriver de skeenden som hotar Tredje horisonten och dess invånare.
  • Sången om Kua: Det första scenariot börjar med drömmar som för rollpersonerna tillbaka till Kua.
  • Den tioende ikonen: Det andra scenariot sände rollpersonerna på ett diplomatiskt uppdrag inför det stundande kriget i Tredje Horisonten.
  • Horisontkriget: I det sista klimaktiska scenariot bryter kriget ut och rollpersonerna måste leda folket i Tredje horisonten till seger.
  • Metaspelet, som låter spelledaren och spelarna tillsammans spela ut krigets utfall genom att syrka Tredje horisontens flottor i konflikter och frontförflyttningar.
  • Ett utförligt appendix med över ett tjugotal olika skeppstyper från jaktskepp till slagskepp, som deltar i kriget.

Coriolis och dess handling

Det hyllade science fiction-äventyret Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna har beskrivits som Tusen och en natt i rymden och vann ENnies domarnas Spotlight Award 2017 på spelmässan Gencon.

Bege dig till ett avlägset stjärnkluster, en plats som härjats av blodiga konflikter och fruktansvärda krig. I Coriolis – Mörkret mellan stjärnorna kommer du att färdas genom rymden, utforska uråldriga ruiner, lösa mysterier i labyrintiska basarer och engagera dig i de politiska intrigerna på Coriolis-stationen – maktcentret i Tredje Horisonten. Oavsett vad som driver dig och ditt sällskap formar ni ert öde tillsammans. En dag kommer ni kanske att upptäcka sanningen om hotet som ruvar i mörkret mellan stjärnorna.

///

Glöm inte att förbeställa Ikonernas död på Fria Ligans hemsida om du är intresserad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait