Pirates of Pangea finns nu på Kickstarter

Pirates of Pangea är ett ”land och hav”-hybriddataspel. Det innehåller både solo- och samarbetsspel där man kan utforska, segla, bygga baser, leta skatter, hålla jordbruk och slåss vid havs i en verklighetstrogen 3D-värld.

Premissen

Du är vilse i den Bermudiska triangeln och måste försöka ta dig ut igen. Samtidigt som du försöker hitta ut från den bisarra regionen blir du bemöt av ett antal hot och mysterier att hantera. Det är ont om land, mystiska havsfenomen håller dig på tårna och mystiska öar dyker upp från ingenstans och försvinner lika snabbt. Pirates of Pangea kommer att testa din förmåga att planera, överleva, bygga och slåss för ditt liv till det yttersta.

Bygg skepp

Bygg och förvara dina skepp i flaskor som du kan öppna upp när du behöver ge dig ut på havet. Du kan bygga allt från krigsbåtar för att slåss mot pirater till lastbåtar för att transportera material från en ö till en annan.

Upplev havsstrider

Strider i Pirates of Pangea är en blandning av land- och havsstrid där du står på skeppets däck med en musköt i en hand och ett svärd i det andra och styr ditt skepp mot dina motståndare. Under striden kan du välja att skifta mellan två perspektiv – ett av dem visar din karaktär i tredjeperson och ger dig möjlighet att styra hen order att utföra på däcket, medan det andra perspektivet visar ditt skepp i helbild, vilket ger dig möjligheten att se din position på havet och var dina fiender är. Din snabbhet och din hantering av skeppet kommer att vara avgörande faktorer för hur mycket skada du tar under striden.

Bygg baser

Mycket av spelets action är till havs, men det finns gott om saker att göra på land också. Du kan själv välja vilken ö du vill bosätta dig på och bygga en mysig bas som du kan inreda hur du vill, och om du känner för det kan du bjuda in dina vänner så att ni kan hänga i ditt nya hem.

///

Om Pirates of Pangea låter som någonting du skulle gilla kan du klicka här för att komma till deras Kickstarter för mer information!

1 Kommentar on “Pirates of Pangea finns nu på Kickstarter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait