Bungie släpper ny trailer till Destiny 2-expansionen Lightfall

Destiny 2 har släppt en ny trailer till deras kommande expansion, Lightfall, som kommer ut den 28 februari.

Lightfall

I trailern får vi se den neptuniska staden Neomuna, som spelarna kommer att kunna besöka i expansionen. Staden lyckades undgå upptäckt under striden mellan ljus och mörker, men nu har staden äntligen blivit upptäckt och är under belägring av Calus, den före detta kejsaren av The Cabal och den senaste Disciple of the Witness.

Spelarna kommer att förväntas slå sig samman och slå tillbaka mot de invaderande Cabal-styrkorna, men de måste även akta sig för de Tormentors som har infiltrerat den teknologiskt avancerade hemliga staden. Lightfall kommer inte bara att introducera nya fiender och miljöer att utforska – det kommer dessutom att finnas en helt ny subklass, Strand, att spela som. Warlocks kan hantera psykisk energi för att bli Architects, Hunters får möjlighet att använda reppilar när de blir Threadrunners, och när Titans blir Tyrants får de ett klovapen som de använder för att skära sina fiender till småbitar.

Andra stora ändringar som kommer till Lightfall inkluderar en inbyggd LFG-funktion, lovord som kan ges till andra spelare efter PvE-aktiviter, och efter att ha varit på spelares önskelista i åratal finns det nu äntligen loadout builds och en mod manager i spelet.

The Queen Witch-expansioen

Lightfall kommer ut redan den 28 februari, men för de som spelar Destiny 2 finns det fortfarande gott om saker att göra i den sista säsongen av The Witch Queen-expansionen, Season of the Seraph. För inte så länge sedan blev multiplayer-eventet kritiserad för att göra det för svårt för karaktärerna att få tag på Legacy-rustningens delar eftersom det krävdes väldigt mycket EXP, vilket skapade en Pokémon-effekt där spelarna inte gjorde någonting annat än att slänga sig från en sidequest-strid till en annan eftersom de inte kunde fortsätta huvudstoryn. Bungie har lovat att när säsongen kommer tillbaka den 31 januari så kommer detta inte vara ett bekymmer längre.

///

Håll ögonen öppna för fler Destiny 2 nyheter i framtiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait