The Thirteenth Hour har lagts ut på Kickstarter

The Thirteenth Hour har precis blivit utlagd på Kickstarter. Detta äventyr är det senaste från Penny Blood Adventure och är ett måste för alla de som gillar skräck, Halloween och Dungeons & Dragons. Äventyret spelas av karaktärer som ligger på nivå 1-5.

Handling

Halloween är en natt som låter andarna besöka oss. För många är det en natt fylld av skratt och karvade pumpor, påsar fyllda med godis, masker och kostymer. Om du har otur kan natten vara för resten av ditt liv… och efter.

Det är den trettonde timmen. Du är vid Nummer 7 på Lanterne-of-Light-gatan. Huset framför dig är ett gammalt, viktorianskt hus. I varje fönster kan du se de dödas ansikten stirra ner på dig. Eterisk dimma omringar byggnaden.

Husets dörr öppnar med ett knarr, försöker locka dig in i mörkret…

…Vågar du stiga in i spökhuset?

Halloween har fångat spelarna i en tidskapsel. Alla klockorna står på trettonde timmen. När spelarna går in huset blir de bemöta av en Zolta-spåkvinna. Maskinen berättar för spelarna att en söndrig klocka har fått sina delar utspridda över hela huset. Leta upp alla delarna och sätt ihop dem för att få natten att få ett slut. Om du misslyckas kommer du för evigt att vara fångad i den trettonde timmen.

Spelet innehåller

-En PDF-bok

-Statsblocks för alla Monster och NPC:er

-Kartor för både spelare och spelledare. De finns i olika versioner: i full färg, printervänliga, för nattid och i sepiaton. Spelledarens karta har dessutom rummens namn. Kampanjens hemsökta hus har fyra våningar som alla har sin separata karta.

-Magiska föremål.

-Random Encounters-kartor till alla fyra våningarna.

-Ett spel inom spelet.

-VTT-versioner av kartan, både med och utan namn på rummen.

-Två matrecept och fyra dryckrecept att njuta av på Halloween.

Om du vill veta mer om The Thirteenth Hour kan du klicka här för att komma till dess Kickstarter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait