Stillfleet har lagts ut på Kickstarter

Stillfleet är ett rollspel som utspelar sig i ett universum av framtida rymdresor, medeltida hierarkier, revolutionärer och ett gigantiskt företag. Det är ett rules-light system med hundratals olika alternativ för din karaktär att vara en badass som överskrider scifi-genren och uppmuntrar dig att göra precis du känner för.

Stillfleets universum

I rollspelet har ni rollerna som arbetare för det giriga, människostyrda Worshipsful Company of Stillfleeters (också kallat Företaget), vars huvudkvarter är en gigantisk rymdstation kallad Spindle. Under tusentals år har både utomjordiska och mänskliga civilisationer stigit och fallit, och har därför lämnat efter sig horder av glömd teknologi för andra att hitta. Det är här Företaget kommer in i bilden.

Under trehundra (jord)år har Företaget samlat in en rikedom av teknologisk makt och idag styr dess anonyma direktörer ett stort antal provinser bebodda av miljarder av intelligenta varelser, primärt bestående av olika grupper av människor och gigantiska insektsliknande rymdvarelser som kallas för wetaner. Planeterna som ligger utanför Företagets region är fångade i orättvisa fraktkontrakt med Företaget kan göra vad de vill med dem utan att någon bryr sig.

Kommer spelarna att välja att uträtta sina företagstjänster som lojala arbetare, manipulera och staka ut en maktposition hos de andra på Spindle, eller ansluta sig till revolutionsgrupperna som finns i provinserna eller till och ansluta er till det anarkistiska företaget Honourable eller den icke-humanistcentriska Federationen för omänskliga kungadömen?

Gör vad du vill!

Det är helt upp till dig vad du vill göra i detta kapitalistiska rymdimperium. Vill du vara en av Företagets äventyrare och slå dig fram genom gamla ruiner i jakt på uråldrig teknologi? Vill du försöka klättra upp i rang, beredd på att göra vad som för att nå toppen? Vill du försöka att vältra samhället och förgöra allt som Företaget står för? Ingenting står i din väg i Stillfleet!

///

Gå in på Stillfleets Kickstarter om du vill veta mer om rollspelet!

2 Kommentarer on “Stillfleet har lagts ut på Kickstarter

  1. Hej Leo,

    Vad roligt att du tycker det. Hör bara av dig om du har någon annan nyhet du vill att vi får ut.

    Allt gott,
    Spelbaronen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait