SEGA visar spelmoment från Sonic Frontier

SEGA har precis släppt en ny video gällande Sonic Frontiers där de visar spelmoment från det kommande Sonic-spelet. Det var först meningen att Sonic Frontiers skulle komma ut förra året för att fira seriens 30 årsdag, men SEGA valde att skjuta upp lanseringen för att. Stället verkar det som att spelet kommer ut senare i år. Spelet kommer att vara tillgängligt på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S och Nintendo Switch.

Trailern

SEGA beskriver Sonic Frontiers som ett ”öppen zon”-spel som kommer att låta Sonic göra annat än bara springa runt i miljön; han kommer även att kunna klättra för att utforska omgivningen mer noggrant.

I trailern finns det gott om spelmoment som visar upp hur Sonic springer, glider på räls och använder plattformar. Dock finns det inga fiender att visa upp än eftersom SEGA ville att tittarna skulle se hur miljön ser ut utan att bli distraherade av strider.

Sonic kommer att ha två olika hastigheter när att välja mellan när han utforskar ön. Den första är mer av en jogginghastighet medan den andra är en typ av dash som han använder för att snabbt kunna resa från punkt A till punkt B.

SEGAS förhoppningar

SEGA satsar på Sonic Frontier ska få bra recensioner genom att ta hjälp av spelregissören Morio Kishimoto, som var regissören till Sonic Lost World, Sonic Forces och Sonic Colors, som alla räknas in som några av de bästa 3DSonic-spelen som gjorts. SEGA hoppas även att spelet kommer att vara roligt både för långvariga fans och spelare som testar ett Sonic-spel för första gången.

///

Under juni kommer Not-E3 att hållas och SEGA är en av de företag som kommer att visa upp sina nya produkter där. Det är troligt att SEGA kommer att ge ut ännu mer information om Sonic Frontier då, så missa inte det!

1 Kommentar on “SEGA visar spelmoment från Sonic Frontier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait