No More Heroes 3 kommer ut på PC, PlayStation och Xbox

Utvecklarna Grasshopper Manufacture och publicerarna XSEED Games har meddelat att No More Heroes 3 kommer ut på PC, PlayStation och Xbox senare i år. Spelet kommer att kunna köpas för 600 kr både digitalt och fysiskt. Den speciella Dag 1-erbjudandet kommer även att inkludera en konstbok, en CD-skiva, en registreringsskylt där det står Santa Destroyer och en låda med en ny illustration skapad av seriens ledande konstnär, Yusuke Kozaki.

Handling

Spelserien No More Heroes är ett action/adventure hack&slash med karaktären Travis Touchdown i huvudrollen. I det första spelet är Travis en simpel otaku som lever fattigt på motellet No More Heroes. Efter att ha lagt alla sina pengar på en strålkatana – vilket i princip är en ljussabel – blir han kontaktad av den mystiska Sylvia Christel som erbjuder honom ett lönnmördarjobb. Snart är han indragen i ett nät av lögner där han måste mörda sig igenom en toppliga av lönnmördare för att överleva.

I det andra spelet, No More Heroes: Desperate Struggle, får Travis smaka på konsekvenserna från hans blodiga kamp tre år tidigare. Hans bästa vän Bishop blir mördad på order av den nutida topplönnmördaren Jasper Batt Jr. Nu måste Travis än en gång mörda en massa lönnmördare för att få chansen att hämnas sin vän.

No More Heroes 3 utspelar sig nio år efter det senaste spelet. Travis måste än en gång mörda sig igenom en legion av lönnmördare. Den här gången är situation dock lite annorlunda: lönnmördarna kommer från yttre rymden och vill ta över världen.

New and improved

Grasshopper Manufacture har uppdaterat spelet med förbättrad bildkvalité, högre framerate och snabbare laddningstid. Förra året släppte de både No More Heroes 1 och 2 på PC med liknande förbättringar. De planerar att släppa tre nya spel de närmaste tio åren med samma känsla av humor och bisarrhet som No More Heroes-spelen är fulla av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait