Arnold Schwarzenegger i World of Tanks Holiday Ops 2022

World of Tanks har precis släppt en trailer till deras säsongsevent Holiday Ops 2022. Det här året kommer eventet att få en mycket speciell gäst: självaste Arnold Schwarzenegger. I flera år har det diskuterats mellan World of Tanks-fans om de skulle lyckas få Schwarzenegger att vara med i World of Tanks och nu kommer äntligen deras dröm att bli sann!

Trailern

Trailern berättar om Lille Johnny och hans brev som har legat och samlat damm i 30 utan att komma fram. Trots att det är 30 år sedan brevet sändes får Arnold meddelandet och vet vad han måste göra: springa till sin helikopter och besöka Lille Johnny. Vad händer när han anländer?

Holiday Ops

Holiday Ops är ett event som sker under varje jul och nyår där spelare får uppdraget att dekorera en särskild by i spelet med ett arsenal av olika dekorationer. Allteftersom fansen lägger till sina dekorationer kommer den festliga atmosfären att öka och för varje nivå de når så blir de belönade.

World of Tanks

World of Tanks är ett massivt lagbaserat multiplayer-online-actionspel som går ut på att slåss med stridsvagnar. Kasta dig in i storslagna stridsvagnsstrider i det andra världskriget med spelare från hela världen. Ditt arsenal består av 600 pansarfordon från 11 olika nationer som alla har skapats med historisk noggrannhet i åtanke.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger har uppnått mycket under sin livstid: världsmästare i bodybuilding, framgångsrik finansman, miljöaktivist, filantrop, författare, Kaliforniens 38:e guvernör, och sist men inte minst, en av Hollywoods största actionfilmstjärnor. Hans mest ikoniska roller är som The Terminator i The Terminator-serien (1984-2019), Dutch i Predator (1987), John Matrix i Commando (1985) och Trench i The Expendables (2010-2014).

///

Om du vill veta mer om World of Tanks och Holiday Ops 2022 kan du besöka spelets hemsida här. Håll ögonen öppna för fler nyheter om det kommande eventet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait