De 10 bästa fotbollsspelen du kan spela gratis på nätet

Spel och fotboll – är det en konstig kombination? Vi tycker inte det. Faktum är att det finns många fotbollsfans bland de yngre generationerna som började följa sporten genom att först prova olika onlinespel. Det finns förmodligen tre mest populära val – spel som majoriteten av fotbollsfans födda på 90-talet eller senare har haft glädje av hittills – FIFA, PES och naturligtvis Football Manager.

Det spelar egentligen ingen roll om du är nybörjare eller ganska erfaren – vi tror att vår lista passar olika demografiska grupper och du kommer med största sannolikhet att hitta något intressant som du kan börja njuta av direkt efter att ha läst artikeln.

Men innan vi börjar gå igenom listan kanske du vill titta på en match eller två för att få igång adrenalinet. Folk är vana vid att titta på fotboll på TV idag och det är vi också. Det finns många olika alternativ som fotboll stream eller hesgoal som vi tycker att du definitivt ska prova. Återigen, oavsett om du är en fotbollsexpert, en genomsnittlig fotbollsentusiast eller en komplett nybörjare på sporten, tror vi att de webbplatser vi nämnde just nu är en perfekt plats för att titta på direktsänd fotboll på alla plattformar, var som helst.

Låt oss se listan, ska vi?

  1. Top Eleven

Om du vet ett och annat om fotbollsspel i allmänhet har du förmodligen hört talas om Top Eleven. Spelet anses vara ”ett av de mest populära mobilspelen genom tiderna”. Spelet finns tillgängligt för PC, mobiler och surfplattor och låter dig bygga din egen klubb och styra allt från arenor till transfers, samt tävla mot spelare från hela världen. Det påminner mest om det berömda Football Manager.

  1. Championship Manager 01/02

I januari 2009 gjorde Eidos Interactive Championship Manager 01/02 till ett gratis spel. Spelet håller sig extremt bra än idag, trots att det är ett matchgränssnitt med enbart text. Championship Manager 01/02 var seriens höjdpunkt innan den fick titeln Football Manager. Det är ett bra alternativ för dem som vill ha den nostalgiska känslan.

  1. eFootball PES Mobile 2021

Om du inte har någon konsol eller tillräckligt kraftfull dator, eller om du helt enkelt vill spela eFootball PES 2021 på språng, är eFootball PES Mobile något du definitivt bör prova. Det finns tillgängligt för både iOS och Android och påminner förvånansvärt mycket om sin motsvarighet till konsolen och låter dig spela en mängd olika lägen, inklusive myClub, Local League och UEFA Champions League-evenemang.

  1. Final Kick 2020

Final Kick 2020 är ett ganska enkelt arkadfotbollsspel. Det låter dig spela en klassisk match om och om igen. Ditt huvudmål är att skapa det bästa laget i världen. Spelet har hyfsad grafik, offlineturneringar, flerspelare online, veckoturneringar samtidigt som det har enkla kontroller – förmodligen den bästa funktionen för nybörjare.

  1. Football Manager 2021

Spelet som förmodligen startade allt för de flesta av våra läsare som har erfarenhet av fotbollsledning. Football Manager 2021 är SEGA:s senaste bidrag i den populära fotbollsmanagerserien. Det är ganska enkelt – spelarna hanterar ett fotbollslag och möter motståndare i 60 ligor i 24 länder. Du ansvarar för saker som att uppmuntra dina spelare, motivera dem och skapa världens bästa lag.

  1. Head Soccer La Liga 2020

Head Socer La Liga är det officiella fotbollsspelet för Spaniens högsta liga – La Liga. Det är ett roligt och enkelt arkadspel. Två spelare (eller en spelare mot AI) spelar mot varandra i en en-mot-en-match. Det känns lite som pong, men på ett bra sätt. Det har riktiga spelare och ett gäng power ups för att göra det ännu roligare.

  1. Score! Hero

Utgångspunkten för Score! Hero är enkel: Du är en nybliven spelare och det är ditt jobb att skapa och göra mål för ditt lag. Det krävs bara några få svep på skärmen för att åstadkomma detta, men svårigheten ökar ju längre spelet fortskrider. Det finns tillgängligt för iOS och Android och har en engagerande berättelse kompletterad med imponerande grafik.

  1. FIFA Mobile

Den mobila versionen, både Android och iOS, är långt ifrån en kopia av sin konsolversion. Den innehåller en rad unika funktioner. Ultimate Team är det mest populära spelläget här, men den stora skillnaden är att du faktiskt kan träna dina spelare, vilket gör det möjligt att förvandla en spelare på låg nivå till en topprankad superstjärna med tiden.

  1. Rumble Stars

Rumble Stars är ett av de nyare fotbollsspelen på listan. Det är ett arkadfotbollsspel med färgstark grafik, olika förmågor och naturligtvis djur som spelare. Spelet har PvP-spel online med massor av möjligheter att anpassa karaktären.

  1. SEGA pocket club manager

Sega Pocket Club Manager är en simulator för klubbchefer. Spelarna börjar med ett lag i en lokal liga och försöker bygga upp dem för att nå internationell nivå. Du måste scouta och träna talangfulla spelare, uppgradera din stadion och öka din supporterskara. Spelet har även online PvP där du kan spela mot andras lag.

Där är den! Vi hoppas att vi har hjälpt dig att välja det bästa möjliga alternativet för att spela antingen själv eller tillsammans med dina vänner och familj. Om du fortfarande har några av dessa fotbolls live stream-förslag i huvudet, oroa dig inte, vi har allt du behöver. Andra bra plattformar för att följa fotboll online som vi också använder är hesgoal fotboll och europa tips. Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait