Wizard of the Coast och Riot Games släpper nya Magic: The Gathering Secret Lair-kort

Idag har Wizards of the Coast meddelat att de släpper nya Magic: The Gathering Secret Lair-kort i samarbete med Riot Games, som firar att deras animerade serie Arcane: League of Legends har kommit ut på Netflix. Korten kommer att säljas mellan den 28 november och den 23 december. De är tillgängliga både med eller utan plast. Alla korten kommer att presenteras de kommande veckorna, efter att serien har släppt alla sina avsnitt.

Förutom meddelande fick fans idag även en tjuvtitt på några av Secret Lair x Arcane-korten. Några av dem var kort med bilder på platser (t. ex. Piltover) och minnesvärda händelser från Arcane.

Om du vill veta mer om Secret Lair kan du besöka den officiella hemsidan här.

Wizard of the Coast

Wizard of the Coast är en division av Hasbro, Inc. och är en prisvinnande utvecklare och utgivare av kortspel och digitala spel. Företaget är mest känt för att ha skapat kortspelsfenomenet Magic: The Gathering.

Riot Games

Brandon Beck och Marc Merrill grundade Riot Games 2006. Deras avsikt var att utveckla och publicera spel med fokus på spelarna. Deras bästsäljare är League of Legends, men de har också skapat välkända spel som Teamfight Tactics (2019) och Legends of Runeterra (2020).

Arcane

Arcane är en animerad serie som utspelar sig i League of Legends-världen. Handlingen följer två ikoniska League of Legends-hjältar och visar hur de började sina resor mot att bli de hjältar som fansen har kommit att älska.

League of Legends

League of Legends (2009) är ett MOBA-spel (Multiplayer Online Battle Arena) där spelarna ska förstöra motståndarnas bas. LoL går att spela både på Microsoft Windows och Mac OS X. I en match kan man vara upp till 10 spelare. Trots att spelet är över ett decennium gammalt är det fortfarande extremt populärt. Den är faktiskt en av de största e-sporterna i världen och har ett eget världsmästerskap.

1 Kommentar on “Wizard of the Coast och Riot Games släpper nya Magic: The Gathering Secret Lair-kort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait