Fria Ligan har just nu en Black Friday-rea

Har du ett rollspel du har velat köpa, men alltid skjutit framåt för att den var för dyr? Har du en familjemedlem som önskar sig ett rollspel i julklapp? Då ska du passa på att ta del av Fria Ligans Black Friday-rea mellan den 26-29 november. Passa på att köpa varor för bara halva priset! Klicka här för att komma till deras webbutik!

Fria Ligans Black Friday-meddelande

Passa på att nappa chansen och skaffa spelen du ännu inte kommit dig för att utforska! Här är en trevlig chans att fly iväg från den gråa vardagen och utforska en helt ny värld eller kanske två. Vad sägs om att dra till ett alternativt Sverige i ett 80-tal eller 90-tal som aldrig existerat, utforska den okända zonen i ett postapokalyptiskt Sverige,vandra in i mörka lummiga skogar där märkliga varelser gömmer sig i skuggorna eller kanske ut i rymden där främmande livsformer väntar på dej?

Erbjudanden

Upp till 50% rabatt på följande spel:


ALIEN RPG
Nordiska Väsen
MÖRK BORG
Svärdets sång
Symbaroum
Mutant: År Noll
Ur Varselklotet
Flodskörden
Coriolis

Upp till 50% rabatt på följande böcker:

Passagen av Simon Stålenhag
Flodskörden av Simon Stålenhag
Ur varselklotet av Simon Stålenhag
Urtidsbilder av Simon Stålenhag & Anna Davour
Cthulhu vaknar av Lovecraft/Baranger
De levande döda av Jonsson/Petersén – KULT-roman
Döden är bara början av Jonsson/Petersén – KULT-roman
För Gudinnan av Anders Fager – KULT-roman
Avgrund av Jeff Vandermeer
Zonen vi ärvde av Författarkollektivet Fruktan – Mutant-noveller 
Samlade svenska kulter av Anders Fager
Nils Gulliksson: illustrationer och skisser av Orvar Säfström

Fria Ligan

Fria Ligan förlag ger ut skönlitteratur, konstböcker och rollspelsböcker, både i Sverige och internationellt. Några av deras mest kända rollspel är Nordiska väsen (som är baserat på Johan Egerkrans kritikerrosade bok med samma namn), Ur varselklotet (vinnare av fem ENnie Awards 2017), Flodskörden (baserade på Simon Stålenhags hyllade konstböcker med samma namn), Svärdets sång (vinnare av fyra ENnie Awards 2019), Mutant: År Noll, Coriolis – mörkret mellan stjärnorna, Symbaroum och ALIEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait