Nu kan du printa ut egna 3D-figurer från Dragonbane

Fria Ligan har precis presenterat deras partnerskap med MyMiniFactory och Titan Forge i deras kommande projekt The Adventure, en prenumerationstjänst som varje månad erbjuder 3D-utskrivbara filer med hjältar och monster plockade från Dragonbane RPG. Hobbyister kommer dessutom att få rabatt.

Under den första månaden får prenumeranter fem 3D-utskrivbara filer (bild nedanför) skulpterade av Titan Forge och hämtat från Dragonbane Core Set. Varje månad efter det kommer prenumeranter att få en en 3D-utskrivbar fil med ett monster eller en fiende från Dragonbanes sidor samt en berättelseyeaser och fler rabatter från partners till MyMiniFactory.

Prenumeranter på The Adventure får även 10% rabatt på alla Dragonbane och Drakar och Demoner innehåll i Fria Ligans webbutik för ett köp.

Klicka här om du är intresserad.

Dragonbane

Dragonbane är den omarbetade versionen av det klassiska svenska fantasy-rollspelet Drakar och Demoner. Den nya versionen är designad för snabba fantasyäventyr där äventyren inte behöver mycket förberedelse och är lätta för spelledare att ha hand om. Det kvittar om man vill ha en lång kampanj eller endast en oneshot – Drakar och Demoner är bra till båda. Trots att rollspelet endast släpptes i augusti detta året har den redan fått mycket beröm i recensioner.

Just nu finns det en gratis Dragonbane Quickstart PDF tillgänglig via den officiella webbplatsen och på DriveThruRPG. Genom att använda spelets tredjepartslicens är spelare över hela världen inbjudna att designa och publicera sina egna tillägg för Dragonbane.

Titan Forge Miniatures

Titan Forge Miniatures är ett kraftpaket från Polen och en av de mest kända skaparna inom 3D-utskrifter. De har levererat miniatyrer av världsklass i ett decennium, såväl som brädspel som Lobotomy och Bloodfields.

MyMiniFactory

MyMiniFactory är en plats online där indieskapare kan sälja sina 3D-utskriftbara filer, samarbeta med andra kreativa, publicera PDF:er, bilder etc och rekrytera prenumeranter till deras grupp. Denna samlingsplats har över en miljon medlemmar, tre miljoner besökare varje månad och har sålt över en miljon föremål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait