Fria Ligan släpper Bestiary till Dragonbane

För inte så länge sedan släppte Fria Ligan huvudkitboken till deras nyversion av Drakar och Demoner, Dragonbane. Nu kommer det även en Bestiary till rollspelet där spelare kan hitta information om allt från chimärer till älvor och hippogryffer till hydror.

Om Dragonbane: Bestiary

Åh, kommer ingen god gärning att förbli ostraffad? Jag antar att tiden får utvisa, men just nu ser det verkligen mörkt ut. Jag har vandrat, ridit, klättrat, krupit och simmat över hela världen; Jag har pratat med alla slags varelser, observerat, analyserat och registrerat nästan allt som är värt att veta om alla världens raser. Och ändå är jag här, otackad och hukad i en gudsförgäten springa, jagad av flera av de varelser som jag nådigt har tagit med i min katalog. Vad häpnadsväckande oförskämt!

– Theodora Sneezewort

Bestiary innehåller inte mindre än 63 varelser, var och en med bilder och information, ett exempel på en random encounter och tips om hur spelledaren kan använda dem i kampanjer. Bland dessa fantastiska varelser finns det nio nya spelbara raser, var och en med sina egen unika förmågor.

Boken är illustrerad av rutinerade konstnärerna Johan Egerkrans och David Brasgalla. Boken kommer att finnas tillgänglig både i en standardutgåva och i en premium Collector’s Edition, med ett konstläderomslag och guldfolietryck.

Bestiary kommer att släppas tillsammans med ett komplett Standee Set av kartong för varelserna i Bestiary för användning på en stridskarta, som du kan köpa separat.

Dragonbane Bestiary och Standee Set finns nu att förbeställa i Fria Ligans webbutik. Förbeställningar kommer att ge omedelbar tillgång till den fullständiga filen PDF-filen av Bestiary inför släppet i början av nästa år.

Fria Ligan kommer dessutom att släppa en efterfrågad inbunden version av Dragonbanes regelbok. Denna version av regelboken kommer att finnas i standardutgåva och en premium Collector’s Edition, som kommer att ha konstläderomslag och guldfolietryck. Innehållet i regelboken är densamma som regelboken som följer med Dragonbane Core Set, med undantaget att det även innehåller ett introducionsäventyr – ”The Castle of the Robber Knight”. Precis som Bestiary är regelboken just nu tillg’nglig att förbeställa på Fria Ligans webbutik.

1 Kommentar on “Fria Ligan släpper Bestiary till Dragonbane

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait