Lär dig förstå floppen

I Texas Hold’em kan du mötas av hela 22 100 olika floppar och det går inte att nog understryka hur viktig floppen är i Texas Hold’em.

Har du aldrig spelat Texas Hold’em så är den här artikeln överkurs, så börja med den här artikeln istället.

Men har du spelat några gånger så vet du att oavsett hur bra hand du har fått vid utdelningen så kan floppen vända på spelet helt och hållet. Samtidigt vet alla som spelat åtminstone ett par omgångar Hold’em att sitter man med pocket ess, kungar eller damer (eller rentav knektar) är det väldigt lätt att vilja spela – i tron att de kort du fått på hand från start kommer ge dig vinsten.

Så lätt är det dock inte.

Den här artikeln hos Elite Poker News ger dig en väldigt bra guide till hur du ska tänka. Att analysera floppen är förmodligen en av de viktigaste sakerna du måste kunna göra för att bli en framgångsrik pokerspelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait