Elite Dangerous: Odyssey kan nu förbeställas

Förutom att utdela priser visade Game Awards 2020 också upp trailers till nya spel. En av dem var Elite Dangerous: Odyssey, det fjärde spelet i Frontier Developments Elite Dangerous-serie. Spelet kommer att släppas på PC, PS4 och Xbox One.

Elite Dangerous: Odyssey

Se galaxen som du aldrig sett den förut. Sätt fot på vackra planeter, se solen gå upp över oförglömliga utsikter, upptäck utposter och bosättningar, och utforska ALLT.

Välj de uppdrag du känner för och skapa din egen historia. Använd allt från diplomati och varuutbyten till lönnmörderi och öppen strid. De olika miljöerna, målen och NPC:erna erbjuder en ändlös varietet och nästan oändligt mycket innehåll att åtnjuta.

Samlingsplatserna, som är utspridda över hela galaxen, är de bästa ställena att planera dina resor. Forma allianser, använd dig av de tillgängliga tjänsterna och hitta Ingenjörer som kan hjälpa dig med sin experthjälp. Dessa utposter hjälper dig också att få tag på och uppgradera vapen och utrustning för att höja upp din personliga spelstil till dess allra högsta nivå.

Upplev intensiva strider i första person, utrusta din karaktär med en rad vapen och utrustning. Koordinera med lagkamrater för att bemästra en komplicerad och taktisk miljö där Kommendörer, SRV:er och Stjärnskepp möts.

Du kan titta på trailern här.

Förbeställning

Från och med idag kan du förbeställa din personliga kopia av Elite Dangerous: Odyssey till PC (Steam). Välj mellan Elite Dangerous: Odyssey och Elite Dangerous: Odyssey – Deluxe Alpha Expansion Pack, som också innehåller det officiella soundtracket och tillgång till alfa/beta. Klicka här för att förbeställa.

Frontier Developments

Utvecklarna bakom Elite Dangerous: Odyssey är Frontier Developments, ett brittiskt utvecklings-och publiceringsföretag baserat i Cambridge. Företaget har utvecklat spel sedan 1995 och släppt över 30 spel, bland annat Zoo Tycoon (2013), Elite Dangerous-serien (2015-) och Jurassic World Evolution (2018).

///

Om du är intresserad av de andra spelen som blev uppvisade på Game Awards 2020, klicka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait