Cyberpunk 2077 blir än en gång försenat

Cyberpunk 2077 har än en gång blivit försenat. Spelet skulle ha kommit ut den 17 september, men nu har det alltså blivit uppskjutet till den 19 november.

Anledning till försening

Detta är inte första gången som spelet har blivit försenat. Det var från början meningen att CD Projekt Red skulle släppa Cyberpunk 2077 redan förra året, men gång på gång har de skjutit upp lanseringen. Lyckligtvis verkar det som att detta kommer att vara den sista uppskjutningen.

CDPR förklarar att spelet är färdigt, men inte helt färdigt. Eftersom spelet är så stort måste de gå igenom alla quests, filmscener och spelmaterial i spelet ett par gånger för att vara säkra på att allting verkligen funkar. Tiden de har nu kommer de att använda till att balansera spelet och till att fixa eventuella buggar i systemet.

”De av er som är familjära med hur vi gör spel vet att vi inte släpper spel förrän de är redo,” säger CDPR. ”’Redo när det färdigt’ är inte bara en fras som vi säger för att det låter bra. Det är någonting vi lever efter, även när vi vet att vi kommer att få kritik för det.”

Förväntningar till Cyberpunk 2077 är väldigt höga. Inte bara för att folk har väntat länge på att spelet ska komma ut, men också för att The Witcher 3: Wild Hunt, som också är gjort av CDPR , har blivit rosad av både kritiker och fans, och folk hoppas därför att CDPR ska ha gjort ett lika bra jobb med Cyberounk 2077.

Trots att spelet inte ens har kommit ut än har Netflix redan gått med på att göra en tecknad serie i samma universum, Cyberpunk: Edgerunners. Serien kommer att ha andra karaktärer än de som finns i spelet.

///

Spelet kommer att släppas på PC, PS4 och Xbox One. Senare kommer det dessutom att komma uppdaterade versioner av spelet till de kommande konsolerna Xbox Series X och PS5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait