Brädspelet Tales from the Loop

Simon Stålenhag har skapat fantastisk konst om ett åttiotalets Sverige som aldrig existerat – ett Sverige med minst sagt science-fiction i vartenda hörn. Hans bilder blev snabbt väldigt populära och nu kan du uppleva konsten i TV-serien som går på Amazon Prime.

Som om inte det vore nog kan du förhoppningsvis snart också få en chans att spela brädspel i samma förunderliga alternativa verklighet. Tales from the Loop finns på Kickstarter och har redan samlat in mer än tre gånger så mycket pengar som behövs för att få fram brädspelet.

Leveransen är beräknad att ske till maj 2021 och mycket talar för att det kommer att bli av med – med tanke på att projektet fått in alla pengar som behövs.

1 Kommentar on “Brädspelet Tales from the Loop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait