Fates of Mankind finns nu ute på Kickstarter

Rollspelet Fates of Mankind finns just nu ute på Kickstarter.

Setting

Fates of Mankind är ett rollspel som utspelar sig i en alternativ version av de första århundradena. Romarriket är som störst och ledarskapet gör sitt bästa för att hålla ihop imperiet trots alla inbördeskrig som har börjat genomsyra landet. En rad extrema händelser spiller så mycket blod att det skapas en Kataklysm som sliter sönder gränserna mellan den vanliga världen och världen där gudarna och demonerna bor. Detta har lett till att världen nu är en plats där magi och mytologi går hand i hand med mänskligheten och skapar en värld fylld av underverk och grymhet.

Som spelare är det upp till dig att överleva i denna magiska version av vår verklighet.

Att skapa karaktär i Fates of Mankind

När man skapar sin karaktärer är det främst fem områden man bör tänka på:

Aspekter: Nu när det inte finns några gränser mellan världarna kan även människor föddas med magiska förmågor. Dessa krafter kan vara vitt skilda från varandra beroende vilken källa (oftast en gud eller demon) magin kommer ifrån.

Mysterier: Din karaktär kan välja mellan olika typer av magiklasser. Karaktärer med liknande aspekter kan ha olika mysterier, beroende på vad du vill att din magi ska göra.

Talanger: Liknande andra rollspel finns det talanger som du behöver använda dig av för att lösa de problem som rollspelsledaren ställer i din väg.

Klasser: I samhället har vi alla en roll. Det är upp till dig vilken roll din karaktär kommer att ha, vare sig det är en girig försäljare, en vandrande prins eller en hämndlysten dansare.

///

Läs mer om reglerna i testversionen av boken, som du kan hitta här. Versionen består just nu av 17 sidor som du kan läsa igenom i lugn och ro för att se om Fates of Mankind är någonting för dig.

Om du vill stödja Fate of Mankind kan du klicka här för att komma till rollspelets kickstarter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait